Σελίδες

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ: μια ωραία έξοδος!

  Και βέβαια είμαστε γαύροι...και οι δύο. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Υποσχόμαστε να αναρτούμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, για όλες τις ομάδες, από όλα ή, τουλάχιστον, όσα περισσότερα σπορ μπορούμε και βρίσκουμε. Εγκαινιάζουμε λοιπόν, τη νέα μας στήλη, "Ο αγώνας της εβδομάδας", που θα έχει τη δική μας πρόταση για το πιο ενδιαφέρον ματς της εβδομάδας!
Καλή διασκέδαση!!!

http://www.olympiacos.org/match-report/2613/olumpiakos-ntortmount

3 σχόλια:

  1. μετα τα επισοδεια της 7/10 δεν ξαναστελνω τα παιδια μου γηπεδο!!!! η μολοτοφ εσκασε 2 θεσεις απο εκει καθοταν ο συζυγος μου με την κορη μου...το αποτελεσμα ηταν να τρομοκρατηθει η κορη και να λεεει πως δεν θελει να πεθανει!!!! αυτο και μονο τα λεει ολα..μαλλον πρεπει να απαγορευθει η εισοδος στους αντρες και μπαινουν μονο γυναικες με τα παιδια τους(βλεπε Τουρκια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χυμός γράφει...
    Συγνώμη, αλλά σε κάποια πράγματα θα διαφωνήσω.

    1)Το να πάει κάποιος σε ένα στάδιο, και ιδικά στην ελληνική ομάδα, είναι κάτι το ευχάριστο, κάτι το ωραίο. Και επίσης είναι για το παιδί σου/σας (αν έχεις/έχετε)μια όμορφη εμπειρία.

    2)Πάντως, οι μολότοφ και το ντου ήταν πραγματικά άσχημη ενέργεια. Σε αυτό έχεις/έχετε δίκιο...


    Αυτή είναι η άποψή μου... Ελπίζω να σας πει και την δικιά του, και ο "καφές"!

    Χυμός :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καφές γράφει...
    Δυστυχώς, τα γήπεδα έχουν γίνει χώρος παραγωγής βίας και, σίγουρα, δεν ενδείκνυνται για οικογένειες με παιδιά, σήμερα.
    Παρ' 'ολ' αυτά, σημειώνω πως βιώνουμε μια τεράστια οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια, η οποία είναι και κρίση κοινωνική, κρίση αξιών, οπού εξαπλώνεται σε όλο το πλάτος του κοινωνικού ιστού. Πρέπει κι εμείς, λοιπόν, να οχυρώσουμε τα παιδιά μας έτσι, (κάτι που είναι πολύ δύσκολο), ώστε να ανταπεξέλθουν σε όσα συμβαίνουν και σε όσα χειρότερα πρόκειται να συμβούν! Επιπλέον νομίζω πως, είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε κι εκείνες τις κατευθύνσεις και τα όπλα, για να αλλάξουν αυτόν τον παράξενο κόσμο, να τον κάνουν καλύτερο!
    Σε αυτή τη βάση, νομίζω κι εγώ πως είναι υπερβολικό να αποκλείεις το να ξαναπάς στο γήπεδο, αλλά και δικαιολογημένο. Μια λύση είναι η σωστή κουβέντα με το παιδί, ώστε να μη φοβάται. Επίσης, να το συνοδεύεις πάντα, όταν κι αν, πρόκειται να ξαναπάς στο γήπεδο.
    Τέλος πάντων,όχι μόνο για εκεί, αλλά για όλη μας την καθημερινότητα, μην τους κάνουμε το χατήρι, να λουφάξουμε στο σπίτι μας, που μας ταϊζουν "άρτον και θεάματα", ψηφιακά και πολυτελείας!! Να βγούμε και να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή, από το γήπεδο έως... όπου θες εσύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή